20. des.
kl. 19:30–20:30

Ta med en venn og bli med på en stemningsfull julekonsert i Oslo konserthus.

Meld meg på

Beskrivelse

Velkommen til julekonsert med Tekna og koret TRILL.

TRILL vil fremføre nyskrevet julemusikk av Ellen Andrea Wang, og et nydelig utvalg musikk komponert av noen av de fremste norske kvinnelige artistene vi har, og selvfølgelig noen klassiske julesanger i nyskrevne arrangementer. Vi får musikalsk følge av jazzpianist og keyboardist Jørn Øien.

TRILL er et Oslobasert kor bestående av 23 kvinnelige sangere. De synger kunstpop komponert av nordiske kvinnelige artister i a cappella-arrangementer skrevet for TRILL av musikalsk og kunstnerisk leder Wenche Losnegård.

Ønsker du å ha med en venn? Skriv navnet på personen i eget felt i påmeldingen. Du betaler for begge når du melder deg på. Du må være medlem, men vennen din trenger ikke være Tekna-medlem.

Jørn Øien er en norsk jazzpianist og keyboardspiller. Han er kjent fra en rekke festivalopptredener og plateutgivelser, og samarbeid med nasjonale og internasjonale størrelser.

Wenche Losnegård har vært musikalske og kunstneriske leder for TRILL i over 10 år. Hun er utdannet ved Norges musikkhøgskole i jazzvokal og improvisasjon. Wenche er en stor formidler og vokalist, en komponist og arrangør med en tydelig melodisk og harmonisk signatur. Hun har bidratt på mange norske plateutgivelser med både stemme og arrangement, i tillegg til egne utgivelser med Eplemøya Songlag, 1816 og LOWE.

Finn frem:

Adresse: Munkedamsveien 14, 0115 Oslo, Lille sal