Hopp til innhold
Alle kurs og arrangementer

Julefermentering med Tekna Ung Stavanger

Vid Vitenskapelige Høgskole, Stavanger
Dette arrangementet er ikke lenger aktivt, se vår kalender for kommende kurs og arrangementer.
Egenandel. Arrangementet er kun for medlemmer
Kr 250
27. okt. 2022
kl. 17:30 - 19:30
Vid Vitenskapelige Høgskole, Stavanger
Adresse: Misjonsmarka 12, 4024 Stavanger
Avbestillingsfrist: 10/24/2022
Kursnummer: 44023
Kontakt: Jenny Kristine Mazarino - 92868517

Bli med å lage ekte surkål eller rødkål til jul! Vi tester ut julekraut, ekte sennep, julekrydret Kombucha, og kanskje fermentert ingefærdrikk? Dette er et tilbud til medlemmer under 38 år.

Mange av julens tradisjonelle retter og tilbehør, var egentlig fermentert. Og dermed både veldig næringsrike – og hjelpsomme.

På dette kurset tar vi for oss julefermentering som tema – for å fylle bordet med nydelige smaker og næringsrik, hjelpsom mat. Til julefrokosten, julelunsjen og julemiddagene. Nydelige retter som både er herlige å servere hjemme, eller supert å ta med seg som bidrag til en invitasjon i julen.

Sammen med Margit Vea lager vi i Tekna Ung julekraut sammen på kurset, slik at du kommer i gang allerede nå! Det vil bli en liten innføring i ulike teknikker, samt mange gode smaksprøver.

Vi kommer tilbake til arrangementssted.

Del