27. okt.
kl. 17.30–19.30
VID Vitenskapelige Høgskole, STAVANGER

Bli med å lage ekte surkål eller rødkål til jul! Vi tester ut julekraut, ekte sennep, julekrydret Kombucha, og kanskje fermentert ingefærdrikk? Dette er et tilbud til medlemmer under 38 år.

Meld meg på

Beskrivelse

Mange av julens tradisjonelle retter og tilbehør, var egentlig fermentert. Og dermed både veldig næringsrike – og hjelpsomme.

På dette kurset tar vi for oss julefermentering som tema – for å fylle bordet med nydelige smaker og næringsrik, hjelpsom mat. Til julefrokosten, julelunsjen og julemiddagene. Nydelige retter som både er herlige å servere hjemme, eller supert å ta med seg som bidrag til en invitasjon i julen.

Sammen med Margit Vea lager vi i Tekna Ung julekraut sammen på kurset, slik at du kommer i gang allerede nå! Det vil bli en liten innføring i ulike teknikker, samt mange gode smaksprøver.

Vi kommer tilbake til arrangementssted.

Finn frem:

Adresse: Misjonsmarka 12, 4024 Stavanger