Tekna Kongsberg får besøk av spillutviklere, spillere og spillentusiaster for en kveld om og med gaming. Her får du høre om hvordan man utvikler spill og om hvorfor gaming er bra og viktig. Du får også prøve deg selv som spiller i en uhøytidelig turnering!

Meld meg på

Tekna Kongsberg har invitert King of the Hill, den lokale eSportklubben i Kongsberg, og spillutviklerne i Hyper Games AS til å komme til oss og snakke om hva gaming er for noe, hva som er så bra med gaming, og hvordan spill utvikles. Dette arrangement er for dem som er interessert i gaming selv, eller som har noen i familien som er gaming-entusiast. Det passer for både barn (12+) og voksne! Se Program-fanen for detaljer.

I utgangspunktet kan hvert medlem ha med en person ekstra. Ta eventuelt kontakt dersom du helst ville meldt på flere.

King of the Hill

King of the Hill er en eSport-organisasjon lokalisert i Kongsberg. De jobber for å fjerne stigmaet rundt gaming og lage en trygg sosial arena for barn og unge med gaming-interresser. De skal snakke om hvorfor de valgte å starte med det de gjør, og om viktigheten av annerkjennelse og mestring blant unge som gamer. Foredragsholdere:

Fredrik Grøslie

Utdannet spilldesigner, animatør og 3D modellør. Har også studert pedagogikk. Jobbet tidligere som assisterende butikksjef, prosjektleder for Stimline og prosjektleder for Alea Esport. Fredrik bodde i Indonesia rett før King of the Hill ble opprettet og jobbet med et startup-selskap der nede. Men så flyttet han hjem og ville bidra til lokalsamfunnet der han er oppvokst.

Andreas Storaas-Barsnes

Andreas er en såkalt seriegründer. Han har vært med i oppstarten på en rekke selskaper og har også drevet sitt eget selskap i mange år. Andreas er tidligere gamer og det er mye av grunnen til at han startet King of the Hill: han ville gi barn og unge den muligheten han aldri fikk da han var ung.

Hyper Games AS

Utviklerne bak Mørkeredd, spillet som vant Årets Spill under Spillprisen 2020, kommer for å fortelle om hvordan de lager spill, hvordan spillteknologi anvendes til andre ting enn bare spill, og hvordan man kan bli en spillutvikler!"

Finn frem:

Krona kino
Skriv ut

17:00 - 17:40

Mingling med lett servering

17:40 - 18:30

Hyper Games AS

18:30 - 19:30

King of the Hill

19:30 - 21:00

Spillturnering på kinolerret