22. mars
kl. 09.00–15.30
Sommerro House, OSLO

Den 22. mars arrangerer ITS Norway sin årlige konferanse – ITS Dagen der vi fyller på med faglig inspirasjon fra våre nyeste medlemmer i nettverket samt interessante foredrag.

Meld meg på

Beskrivelse

Transport og mobilitetssektoren er i midt oppe i betydelige endringer hvor nøkkeldrivere er urbanisering, nullutslipps mål, nullvisjon, innovasjoner og teknologisk utvikling og ikke minst potensielle markeds og industrialisering muligheter på det nordiske og internasjonale markedet.
Teknologitrendene fra teknologirapporten 2019 gjelder, og vi må fortsette å legge tydeligere tiltak og mål før

  • Elektrifisering
  • Automatisering/Autonomi
  • Samhandlende intelligente transportsystemer (C-ITS)
  • Delingsmobilitet

Fremtidens transport og mobilitetsløsninger må ses enda mer fra et multi-modalt perspektiv og ikke minst oppfordre til mer samarbeide på tvers av offentlig sektor og privat, offentlig sektorer og FoU miljøer. Land, sjø, luft og bane digitaliseres fra et helhetlig perspektiv og der et kontinuerlig økosystem samarbeid bidrar til skalerbare bærekraftige løsninger for eksportmarkedet.

Vi får DG Move Head of Unit Kristian Hedberg på besøk fra Unit B4 Sustainable and intelligent transport som skal gi oss lit informasjon samt mange andre gode og ikke minst inspirerende innlegg. Programmet blir oppdatert.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Samferdsel, infrastruktur og areal

Forsyningsforskriften

23.–24. mai

Samferdsel, infrastruktur og areal

Forsyningsforskriften

14.–15. nov.