9. mai
kl. 17.30–20.00
Streaming, Nettbasert

Denne introduksjonen vil inspirere både nye og erfarne tillitsvalgte. Få oversikt over Teknas tilbud til medlemmene, bedre forståelse for hva vervet ditt innebærer, og bli kjent med andre tillitsvalgte i ditt distrikt.

Meld meg på

Beskrivelse

I denne sendingen får du høre Teknas generalsekretær, Line Henriette Holten, snakke om Teknas visjoner og hvorfor hun mener arbeidet dere som er frivillige gjør er viktig. I tillegg får du høre ansvarlige fra de fire retningene- faglige nettverk, lønn- og interesse, lokalavdelinger og studenter snakke om erfaringer, forventninger og spennende opplevelser ved å være tillitsvalgt. Maja Rosvold Brustad, som til daglig jobber med tillitsvalgtsopplæringen, er programleder for sendingen.

Her får du:

  • Et overblikk over hvordan Tekna henger sammen
  • Innblikk i de ulike tillitsvalgtsretningene
  • Hva du kan forvente å være med på som tillitsvalgt

I tillegg til den digitale sendingen får du anledning til å møte andre tillitsvalgte i ditt område. Avdelingene vist under her inviterer deg til en fysisk samling der vi ser sendingen sammen. Sendingen begynner 17:30.

Har du ikke anledning til å delta på et lokalt arrangement, så kan du se sendingen direkte fra denne siden. Lenke til sendingen blir sendt ut på e-post og legges på denne siden rett før sendingen.

Spørsmål underveis sender du fra www.sli.do med kode 3054699.

Målgruppe

Møtet er for tillitsvalgte og frivillige fra fag, avdelinger, studenter og i lokale virksomheter. Selv om introduksjonen er ment for nye tillitsvalgte, er vår erfaring at også de med litt fartstid får utbytte av å delta.

Avdelinger som inviterer til sosial samling (klikk og meld deg på)