9. mai
kl. 09:00–16:30
Kurset er avlyst

Lær om teknikker for nyskaping, hvordan organisere innovasjonsarbeid, og hva som kreves av lederadferd i en innovasjonskultur.

Meld meg på

De fleste teknologer har opparbeidet sterke analytiske ferdigheter og er gode problemløsere. Med økende fokus på innovasjon og nyskaping i arbeidslivet, må denne kompetansen mobiliseres på nye måter for å bidra til ønsket verdiskaping. Teknologiutvikling og endret brukeradferd gjør nye løsninger mulig og eksisterende forretningsmodeller utdatert i rekordfart. Det gjelder å henge med!

På dette kurset lærer du grunnleggende teknikker for innovasjon og nyskaping, hvordan du kan organisere innovasjonsarbeidet og hvilken lederadferd som kreves i en innovasjonskultur. Og det uansett om du har en formell lederrolle eller ikke.

Delta på dette endagskurset og få nye perspektiver på innovasjon og noen verktøy for å påvirke til verdiskaping og ny vekst.

Du lærer blant annet:

 • Ulike drivere for innovasjon – og potensiell verdi for din virksomhet
 • Forutsetninger for vellykket innovasjon utover teknologi
 • Hvilke egenskaper og atferd kreves for å lykkes med innovasjonsledelse, og hvordan mobilisere disse?
 • Hvordan bruke egne styrker som innovasjonsleder?
 • Hva vil kjennetegne fremtidens organisasjoner og ledelse?

Kurset er praktisk lagt opp, og deltakerne får med seg verktøy til å vurdere utfordringer de står oppe i. Kurset har et begrenset antall plasser da det er lagt opp til mye interaksjon mellom deltakerne og med kursholder.

Hvem passer kurset for?

Kurset passer for ledere, prosjektledere og andre som ønsker å utvikle sin kompetanse innen innovasjon.

Skriv ut

Torsdag 9. mai

08:30

Registrering og enkel frokostservering

09:00

Velkommen

16:30

Programmet avsluttes

 • Hege Langaas

  Selvstendig næringsdrivende

  Mindboost AS

  Hege Langaas har over 20 års leder- og forretningserfaring fra telecom-, finans- og mediebransjen, blant annet som VP Organizational Development for Schibsted, som direktør for HR-utvikling i Sparebank1 og som leder av tekniske utviklingsprosjekter i Telenor. Langaas er selv utdannet sivilingeniør, har en mastergrad innen ledelse med fokus på tjenesteinnovasjon og påvirkning i organisasjoner, og er også videreutdannet innen coaching. Hun bruker i dag sin tverrfaglige bakgrunn som partner i Agera Akselerator med forretningsutvikling, innovasjonsledelse og innovasjonsorganisering som hovedfelt.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Ledelse og utvikling

Tekna lederutvikling (GILA)

Ledelse og utvikling

Ledelse til frokost: Den vanskelige samtalen

25. apr.
kl. 08:00–10:00

Ledelse og utvikling

Prosjektlederkurs

25. apr.
kl. 09:00–15:30