25. aug.
kl. 16:15–18:00

Kom på infomøte 25.august for å høre mer om hvordan det er å være studentkontakt i Tekna!

Meld meg på

Beskrivelse

Har DU lyst til å utvide både ditt sosiale og faglige nettverk? Har DU lyst til å bli med i en av MatNats mest sosiale gjenger? Da bør du bli Studentkontakt i Tekna!

Tekna Student Bergen har opptak av nye studentkontakter og ønsker å ha nettopp DEG med på laget. Det er både morsomt, lærerik, spennende, og ikke minst unikt å ha på CVen.

Kom på infomøte onsdag 25. august kl. 16:15 på Integrerbar, Realfagsbygget, for å høre mer om hvordan det er å være engasjert i Tekna i Bergen. Det vil også bli servert mat på smittevennlig måte.

Hvis du kunne tenke deg å være studentkontakt, send en søknad til karolinelew@gmail.com innen søndag 29.08 kl 23:59. Skriv litt om deg selv og hvorfor du ønsker et verv i Tekna.

For å ha oversikt over hvor mange som kommer er det viktig at du melder deg på via tekna.no.

Vi tar selvsagt også forbehold om at situasjonen rundt covid-19 kan medføre at vi må justere på opplegg eller antall deltakere.

Tekna følger rådene fra Helsemyndighetene og har gode rutiner på smittevern. Vi følger også et føre-var prinsipp for å forebygge spredning av covid-19, og ber deg med symptomer om å ikke delta på arrangementet. I tillegg oppfordrer vi alle til å unngå håndhilsning, holde avstand til hverandre og for øvrig ha god håndhygiene.

Finn frem:

Integrerbar, realfagsbygget