17. nov.
kl. 17.30–23.00
Haubitz Låve, KRISTIANSAND S

Tekna Agder ønsker å gjøre stas på deg som er tillitsvalgt i avdelingen, på lønns- og interessesiden, fagsiden og i Tekna Ung-styret. Dere gjør alle en super jobb og vi vil derfor inviterer dere til hyggelig kveld med sosialt påfyll og mye god mat og drikke. Du er foreningens superhelt!

Meld meg på

Beskrivelse

Arrangementet finner sted på Haubitz låve i Kristiansand sentrum, og vi setter opp buss fra Arendal og Grimstad for de som ønsker det!

Det blir faglig påfyll, god mat, god drikke og underholdning fra scenen fra landsdelens egne Steffen Jakobsen, kjent fra The Voice! Når vi først er på en låve er det vel ingenting som passer bedre en den brumlende basstemmen fra Sørlandet?

Vi håper å se mange tillitsvalgte fra hele Sørlandet!

Program

  • 1730 Oppmøte og enkel servering

  • 1800 Hvordan er dagens arbeidsmarked for Tekna-medlemmer? Foredrag fra Erlend Aarsand, avdelingsleder for arbeidsliv i Tekna

  • 1900 Pause, borddekking, aperitiff og bli kjent!

  • 2000 Festmiddag! Tapas og taler.

  • 2200 Konsert med Steffen Jakobsen

Transport og overnatting

Husk å melde fra i påmeldingen om du ønsker buss fra Arendal, Grimstad eller Lillesand! Avgangstider kommer. Bussen kjører fra Haubitz ca. klokken 23.00.

For dere som ønsker overnatting har vi fått et tilbud fra Thon Hotel Norge. Dobbeltrom 650 ,- per person , enkeltrom 995 ,- Dere kan kontakte resepsjonen direkte på 38 17 40 00, eller send mail til hotelnorge.booking@olavthon.no og oppgi koden "Tekna juletilbud".

Finn frem:

Odderøya. Vi setter opp buss fra Arendal via Grimstad.