6. okt.
kl. 16:30–20:00

I dagens arbeidsliv kan størrelsen og kvaliteten på nettverket ditt være viktig både for egenutvikling og karriereprogresjon.

Meld meg på

I dette seminaret jobber vi med hvilken strategi du har for å bygge og vedlikeholde nettverket ditt. Vi setter søkelys på spørsmål som: «Hvordan presenterer jeg meg selv? Hvordan skiller jeg meg ut og får oppmerksomhet? Hva gjør jeg for å gjøre meg selv interessant for andre? Hvorfor skal andre ha meg i sitt nettverk? Og hvordan vedlikeholder og benytter jeg meg av nettverket mitt?

Som deltaker får du:

 • Innsikt i psykologiske mekanismer få er klar over og som har stor betydning for hvor raskt relasjoner skapes.
 • Gode tips til hvordan du kan fortelle om deg selv på en spennende og engasjerende måte
 • Mange praktiske verktøy i networking, som kan brukes umiddelbart etter kurset
 • Bevisstgjøring i forhold til å ha en strategi for hvem du ønsker skal være i nettverket ditt
 • Tips for hvordan du kan vedlikeholde nettverket og benytte deg av det

Kurset er kjent for å være inspirerende, praktisk og nyttig.

Vi starter med litt enkel servering før vi starter selve seminaret ca kl 17:00. For å begrense matsvinn ber vi om at du oppgir om du ønsker mat eller ikke. Vennligst oppgi dette i påmeldingsskjemaet. Takk.

PS! Forbehold om at det er smittevernmessig forsvarlig å gjennomføre kurset fysisk.

Dette kurset er en del av Teknas medlemsskole. Vi har samlet et knippe opptak fra andre kurs i denne serien her, ta gjerne en titt.

 • Stein D. Wesenberg

  Kursholder

  TRI Consulting AS

  Stein D. Wesenberg er sosiolog med fordypning innen arbeid og organisasjon. Han har over 20 års erfaring med Leder- og teamutvikling, endringsprosesser og prosjektledelse fra både privat og offentlig sektor. Stein er en aktiv foredragsholder og har siden 2004 vært ansvarlig for lederutviklingsprogrammet «Ledelse i praksis» på INDØK, NTNU. Han underviser på markedshøyskolen i Internkommunikasjon og kultur, og har undervist i endringsledelse på Master of Technology and Management (MTM) programmet til NHH/NTNU/MIT. Stein brenner veldig for å få arbeidsteam til å fungere best mulig. På en inspirerende måte formidler han avansert budskap enkelt. Formidlingsmålet til Stein er at du skal kunne ta med deg det som læres inn i ny praksis dagen etter kurset.