25. okt.
kl. 16.30–20.30

Under koronapandemien har vi opplevd ny digital interaksjon. Når samfunnet vårt nå åpner opp igjen, har det oppstått nye problemstillinger. Først hadde vi utfordringer med å få ansatte til å akseptere hjemmekontor og jobbe under isolasjon. Nå er vi blitt så vant til det at vi har utfordringer med å komme oss tilbake på jobb.

Meld meg på

I dette foredraget får du høre hvordan andre virksomheter planlegger den nye digitale arbeidsdagen, og du får tips og ideer til hvordan du selv kan forholde deg til dette.

Basert på en serie intervjuer med toppledere, rapporter og helt ny forskning stiller vi spørsmålet: Hvordan blir den nye arbeidsdagen?

Kurset gir deg:

 • Innsikt i hva toppledere mener vil skje, hva de prioriterer og arbeider mot.
 • Forståelse for hvordan livssituasjon, alder og personlighet påvirker i hvilken grad du ønsker å jobbe på kontoret eller ikke.
 • Forståelse for hvilke digitale arbeidsformer som passer for oppgavene som skal løses.
 • Innsikt i hvor egnet digitale møter er for innovasjonsprosesser og driftsoppgaver.
 • Gjennomgang av nye hybridløsninger, hvor teknologi og nye arbeidsformer kobles sammen.
 • Praktiske teknikker for å skape inspirasjon og motivasjon på digitale møter.

Praktisk informasjon

Vi serverer en enkel middag fra kl. 16:30. Kurset starter kl. 17:00 og varer i 3 - 3,5 timer. Vennligst kryss av i påmeldingen om du ønsker middag før kurset. I feltet for tilleggsopplysninger kan du også angi eventuelle allergier/diettbehov.

Kursholder

Stein D. Wesenberg er arbeids- og organisasjonssosiolog med over 20 års erfaring med endringsprosesser og prosjektledelse fra privat og offentlig sektor. Har bred erfaring fra forskjellige roller i endringsprosjekter, IT-innføringer, effektiviserings- og omorganiseringsprosjekter. Driver lederutviklingsprogrammet «Ledelse i praksis» på IØT (INDØK) ved NTNU, og underviser på Markedshøyskolen i internkommunikasjon og kultur, samt endringsledelse på Master of Technology and Management (MTM) programmet til NHH/NTNU.

Velkommen til et lærerikt kurs sammen med andre Tekna-medlemmer i ditt distrikt.

Finn frem:

Sandfærhus 22, 7570 Hell
 • Stein D. Wesenberg

  Kursholder

  TRI Consulting AS