14. feb.
kl. 11.30–13.00

Seniorteknologene inviterer til lunsjmøte om Norges kraftforbruk og produksjon.

Meld meg på

Beskrivelse

Statnetts nye analyser, "Kortsiktige Markedsanalyse 2022-2027 og Forbruksutvikling i Norge 2022-2050", viser at kraftforbruket er ventet å skyte fart. Elektrifisering og ny verdiskaping gir høy vekst fremover. På produksjonssiden er ikke veksten ventet å gå like fort, i hvert fall ikke det første tiåret. Det gjør at Norge allerede kan få et (midlertidig) underskudd på energibalansen fra 2027.

I dette foredraget forteller Julie Larsen Gunnerød, senioranalytiker hos Statnett, om hovedtrekkene ved markedsutviklingen i Norge og Europa, og om scenarioene for kraftforbruk og -produksjon.

Etter foredraget er deltakere velkommen til lunsj og mingling. Oppgi derfor eventuelle allergier eller dietthensyn ved påmelding.

Om foredragsholder

Julie Larsen Gunnerød er senioranalytiker hos Statnett i avdeling for Markedsanalyse. Hun leder for øyeblikket arbeidet med Statnetts Langsiktige Markedsanalyse som publiseres senere i vinter. Hun har 5 års erfaring med analyse og modellering av endringer i kraftsystemet, både på kort og lang sikt.

Om SeniorTeknologene

SeniorTeknologene dekker et bredt spekter av teknologiske fagfelt og er åpen for Tekna-medlemmer fra og med 60 år. Gruppen har som formål å være en faglig og sosial møteplass for Teknas seniormedlemmer i Oslo og omegn. Faggruppen arrangerer medlemsmøter med foredrag og konferanser. Medlemskap er gratis for alle Tekna-medlemmer.

Vel møtt!

Finn frem:

Klubben, ta heisen til 9.etasje