8. nov.
kl. 09:00–12:00
Quality Airport Hotel Værnes, STJØRDAL

Lær deg å fange publikum med gode og modige presentasjoner.

Meld meg på

Forberedelse og gjennomføring av gode presentasjoner krever mye tid og kan for mange være kilde til mye nerver. Dette gjelder alt fra konfereanseinnlegg og internopplæring til kundemøter og bedriftspresentasjoner. Muntlig formidling er en stor del av hverdagen til de fleste av oss - og i dette kurset får du verdifulle råd til hvordan du kan bli bedre.

Innhold

  • Hvordan håndtere prestasjonsangst?

  • Hvordan velge ut hva som skal med i en presentasjon?

  • Hvordan holde på oppmerksomheten?

Målet med kurset er at alle deltakerne – erfarne eller uerfarne – skal bli inspirert til å holde modige presentasjoner, og at alle skal få noen enkle grep til å gjøre forberedelsesprosessen både mer lystbetont og mer effektiv.

Dette kurset fikk årets beste tilbakemelding av Teknas medlemsskolekurs i 2019, med et snitt på imponerende 5,8 av 6 mulige.

Om kursleder

Antje Bomann-Larsen er ekspert på muntlig formidling. Hun har en master i idéhistoriker og har jobbet med formidling hele sitt voksne liv, blant annet for Holocaustsenteret, Nationaltheatret og Akershusmuseene. I dag lever hun av å holde foredrag om det å holde foredrag og er gjesteforeleser ved Universitet i Oslo.

Praktisk informasjon:

  • Vi serverer enkel mat i møterommet, men ikke full lunsj.
  • Antje Bomann-Larsen