15. feb.
kl. 17.00–20.00

En god historie vil gi enhver presentasjon et løft, og vil gi deg større påvirknings- og gjennomslagskraft i formidlerrollen. La Vibeke Holtskog hjelpe deg til å ta dine presentasjoner opp et hakk!

Meld meg på

Siden tidenes morgen har vi skapt felles forståelse og mening gjennom å fortelle historier. Kultur, kunnskap, erfaringer og verdier har gått i arv gjennom historiene våre. I dag brukes historiefortelling overraskende lite. I stedet bombarderes vi med presentasjoner, planer, grafer, tall og mengder med ord.

Fortellingen er en effektiv formidlingsform: Den vekker oppmerksomhet, skaper forståelse, og gjør det enkelt å huske. Historier fargelegger og forsterker budskapene dine. Eksemplene trumfer fakta.

Målet er ikke å ta på seg en rolle eller å forkaste alt du gjør i dag, men å kunne flette gode historier og eksempler inn i budskapet ditt på en naturlig måte. En god historie vil gi enhver presentasjon et løft, og vil gi deg større påvirknings- og gjennomslagskraft i formidlerrollen.

Læringsmål: ​​​​​​​ - Hvordan du finner den egnede historien

 • Tre ting du må tenke på før du begynner

 • Strukturen i en god historie

 • Å bruke detaljer og dialog for å skape variasjon og spenning

 • Språklige triks for å fargelegge historien og få folk til å huske budskapet

Praktisk informasjon:

 • Vi serverer enkel mat i møterommet før kursstart. Dørene åpner kl. 16:30.

 • Kurset starter kl. 17:00.

Finn frem:

Adresse: Kronprinsens gate 17, møterom Darwin, 4.etasje
 • Vibeke Holtskog

  Daglig leder

  Holtskog AS

  Vibeke Holtskog tidligere språklærer med videreutdanning i retorikk, kommunikasjon og ledelse. Hun er i dag en anerkjent formidler, og kvinnen bak Holtskog AS (www.holtskog.no). Vibeke har jobbet med kommunikasjon og formidling i hele sitt yrkesaktive liv, og hun er brennende opptatt av å hjelpe mennesker til å lykkes med sine ulike kommunikasjonsoppgaver. Hun er medforfatter av flere lærebøker innen språk, motivasjon og didaktikk, både for grunnskole og universitet. Hun er aktuell med bøkene «Formidling som funker» (Universitetsforlaget 2018) og «Digital formidling som funker» (Universitetsforlaget 2021).