9. sep.
kl. 17:00–21:00

Har du opplevd å bli overkjørt eller latterliggjort, ikke å komme til orde, blitt kalt «lille venn», eller har viktig informasjon bevisst blitt holdt unna deg? Har du blitt utsatt for oppgitte smil og himlende øyne? Kom og lær om hersketeknikker.

Meld meg på

Beskrivelse

Hersketeknikker er uttrykksmåter og atferd som noen bruker for å få en annen person til å føle seg underlegen og dum. Mennesker som bruker hersketeknikker er først og fremst opptatt av å vise at de har makt. De ønsker å fremheve seg selv på bekostning av andre. Det er likevel viktig å huske at de ofte brukes ubevisst og tilfeldig, og ikke er planlagt. Kanskje bruker du selv hersketeknikker uten å være klar over det?

I dette kurset vil du lære hva som er de vanligste hersketeknikkene, og hvordan du kan avsløre og motstå dem. Du vil lære om kommunikasjon, og om hvordan din væremåte og ditt reaksjonsmønster fremmer eller hemmer god kommunikasjon.

Målet med kurset er at du skal:

  • Kunne gjenkjenne ulike hersketeknikker
  • Lære å handle på best mulig måte når du blir utsatt for en hersketeknikk
  • Bli mer bevisst hvordan du oppfattes og hvordan din kommunikasjonsmåte påvirker andre.
  • Få noen teknikker og mottrekk for å håndtere og bekjempe hersketeknikker
  • Nå frem med dine argumenter på tross av at du møter hersketeknikker

Kursleder: Petter Bakken

Praktisk informasjon

Vi starter med servering av landbrød kl. 16:30 for de som ønsker. Husk å krysse av i påmeldingsskjemaet

Vi har begrenset antall plasser på dette kurset. Har du meldt deg på men blir forhindret, vær så snill å gi beskjed, slik at andre kan få plassen din.

Vi anbefaler våre medlemmer å reise med buss om de kan. Det er bussholdeplass rett utenfor hotellet. Hotellet har begrenset med parkeringsplasser som er tilgjengelige etter kl. 16.00. Nærmeste parkeringshus er Jorenholmen.

Velkommen til et lærerikt kurs