Hopp til innhold
12. okt.
kl. 08.00–17.00

Møteplassen om tjenesteinnovasjon i helse

I 2022 arrangerer vi den syvende Helseteknologikonferansen.
Tekna, Norway Health Tech og Norwegian Smart Care Cluster har siden 2015 samarbeidet om en nyskapende og viktig møteplass for alle som er interessert i implementering av ny helse- og velferdsteknologi.

Vi mener at innovasjon skjer best når helsevesenet kommer sammen med leverandørene – og når merverdi for bruker, pasient og helsepersonell står i sentrum.
Her treffer du hele sektoren for interessante samtaler om nytenkning og problemløsning.

Call for abstracts

På Helseteknologikonferansen presenterer vi lærerike eksempler på tjenesteinnovasjon i kommuner og på sykehus. Har du et spennende prosjekt å vise frem?
Sjekk call for abstracts her.

Nominer Årets helsegründer!
Hvert år kårer vi årets mest innovative startup! Les mer her

Driver du startup?
På Helseteknologikonferansen viser vi frem vårt landslag av innovatører i helseteknologi. Jobber du i et oppstartsselskap? Meld deg på som startuputstiller og la konferansedeltakerne få se dine banebrytende løsninger.

For hvem?

Helseteknologikonferansen er en tverrfaglig møteplass for deg som jobber med helseteknologi, enten det er på sykehus, i kommunene, i forskningsgrupper eller på leverandørsiden.

Jobber du med forbedring eller nyutvikling av helsetjenester, bør konferansen være særlig interessant for deg. Dessuten vil ansatte i offentlig forvaltning eller organisasjoner absolutt ha glede av arrangementet.

Early bird

Meld deg på før 20. juni og få rabatt.

Arrangører:

  • Norway Health Tech
  • NSCC
  • Tekna