Hopp til innhold
Alle kurs og arrangementer

Sanking av spiselig tang og tare

Trondheim, Trondheim
Tang og tare under vann
Dette arrangementet er ikke lenger aktivt, se vår kalender for kommende kurs og arrangementer.
Egenandel for Tekna-medlemmer
Kr 100
28. april
kl. 17:30 - 20:30
Trondheim, Trondheim
Væresholmen
Kursnummer: 49780
Kontakt: Sara Øvergaard - +4793480657

Oppdag havets skjulte skatter! Bli med på vårt kurs i sanking av tang og tare, og lær å identifisere og høste spiselige arter.

Visste du at den norske kysten er dekket av en overflod av spiselige og smakfulle tangarter? Vil du lære mer om hva du kan finne, hvordan du identifiserer de forskjellige tangartene og hvordan du høster dem på en bærekraftig måte?

Bli med på denne 3-timers guidede turen hvor vi vil utforske Trondheims kystlinje og svare på disse spørsmålene!

Vår guide er Patrick Bösch, og han er en sertifisert ekspert på ville spiselige planter og soppidentifikasjon. Han har holdt kurs i sanking av tang, spiselige planter og sopp siden 2021.

Praktisk informasjon

Du bør ta med:

  • Saks
  • Vadere / Gummistøvler (fottøy som kan bli vått og skittent)
  • Nett / Kurv med hull*
  • Pose / Tupperware (for å ta med fangsten hjem)
  • Klær etter vær
  • Neopren- / Kjøkkenhansker* (slik at du ikke trenger å få kalde og våte hender)
  • Snacks og drikke (eventuelt varm)*

*Anbefalt

Møtested

Oppmøte på parkeringsplassen ved Væresholmen

Del