25. aug.
kl. 11.00–13.00

Velkommen til lunsjseminar med et tema som engasjerer bredt og som står høyt på agenda innen sikkerhets- og risikostyring.

Meld meg på

Beskrivelse

Sikkerhetskultur handler om våre holdninger, bevissthet og oppførsel i samspill med teknologi, organisasjon og andre mennesker. Det handler ikke minst om ledelse, ansvar og læring. Hvordan ivaretas og svekkes informasjonsverdier gjennom sikkerhetskulturen, og hva er typiske «knagger» på individ- og virksomhetsnivå? Forstår vi vår rolle, tar vi ansvar, og hvordan bidrar du og jeg til å lykkes med informasjonssikkerhet?

Seminaret fokuserer på vekstselskaper og de utfordringene/behovene som spesielt kjennetegner dem.

Foredraget varer i ca. 40 min, og åpner deretter for diskusjon/erfaringsutveksling under lunsjserveringen.

Om foredragsholder

Aida Omerovic, CEO og grunnlegger (STELLOC) og førsteamanuensis (NTNU)

Aida Omerovic er ekspert innen risikostyring, sikkerhet og IKT-arkitektur. Hun har en lang merittliste, blant annet:

  • 20 års erfaring med operative, rådgivende og ledende roller fra flere bransjer i Norge og internasjonalt (privat og offentlig sektor).
  • Sentral innen anvendt forskning og innovasjon, publisert nærmere 40 fagfellevurderte artikler og en fagbok med fokus på sikkerhetsstyring, risiko og IKT-arkitekturer.
  • Utviklet og ledet en lang rekke faglige initiativer og nettverk, spesielt gjennom mangeårige roller ved UNINETT og SINTEF..
  • Undervist IT-profesjonelle og studenter og veiledet en rekke MSc/Ph.D.-studenter gjennom mange år.

Aida har flere ledende og faglige verv i Norge og internasjonalt. Hun er en aktiv formidler og pådriver av samarbeid, forskning og innovasjon. Aida er utdannet PhD i Informatikk fra UiO, og sivilingeniør i Teknisk Kybernetikk fra NTNU.

Om Gründergruppen

Gründergruppen fungerer som et nettverk for Tekna-medlemmer i Oslo-området som er eller vil bli gründer. Gruppen gir faglig påfyll fra idé til lønnsomhet gjennom foredrag. I tillegg ønsker Gründergruppen å tilby veiledning og erfaringsutveksling rettet mot både vordende gründere og de som har holdt på en stund. Om du har ideer til arrangementer eller vil bli medlem i Gründergruppen, ta kontakt med Kristin Salvesen. Gruppen er åpne for alle Tekna-medlemmer og medlemskapet er gratis.

Finn frem:

Klubben, ta heisen til 9.etasje