Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
30.–31. mai 2022
Quality Hotel Edvard Grieg, SANDSLI

Frisk Fisk 2022

30.–31. mai 2022Quality Hotel Edvard Grieg, SANDSLI

Frisk Fisk-konferansen er en nasjonal møteplass for fiskehelse, og har som intensjon å være oppdrettsnæringens, forskningsmiljøene og forvaltningen i Norges viktigste arena for faglig oppdatering, diskusjoner og nettverksbygging innen fiskehelse.

Norges største møteplass for fiskehelse

Frisk Fisk-konferansen er en nasjonal møteplass for fiskehelse, og har som intensjon å være oppdrettsnæringens, forskningsmiljøene og forvaltningen i Norge sin viktigste arena for faglig oppdatering, diskusjoner og nettverksbygging innen fiskehelse. Konferansen arrangeres av Tekna Havbruk og fiskehelse

Presenter din forskning og erfaring

I parallellsesjonene presenteres det siste innen forskning, i tillegg til erfaringer fra næringen. Et bredt spekter av temaer blir belyst som bant annet: immunologi, ILA, lakselus, velferd, bakterier, virus og rensefisk.

Konferansen avsluttes med en fellessesjon med overordnet tema «Digitalisering til det beste for fiskehelse»

Hold deg oppdatert

Konferansen holdes i samarbeid med de viktigste kunnskapsinstitusjonene innen fiskehelse i havbruksbransjen. Ved holde seg oppdatert på fiskehelse relatert problematikk og det nyeste innen forskingen, vil næringen bli bedre rigget til å møte utfordringene som kommer. Dette er det viktigste for å få til en bærekraftig næring og en frisk fisk.

Bærekraftsmål:

Samarbeidspartnere

Del