Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Fremtidens hurtigbåter og ferger

- grønn skipsfart

3.–5. des.DFDS Seaways AS, OSLO

Den foretrukne konferansen for de som jobber både med hurtigbåter og ferger med tanke på bærekraftige og "renere" drivstoff innen passasjertrafikk i nær-sjøtrafikk.

Årets viktigste konferanse

Velkommen til det veletablerte forum og viktigste møteplassen for ferge- og hurtigbåtmarkedet i maritim næring.

Vi har som mål og speile det som skjer akkurat nå og hvordan næringen jobber med å møte kravene inn i det grønne skifte.

Hva skal til for å lykkes med nullutslipps løsningene? Hvilke krav og incentiver ligger i regjeringens maritime strategi knyttet til digitalisering og grønn skipsfart.

Programmet 2024

Tekna og faglig komité er i gang med programutvikling og vi kan love at det vil bli et spennende program med aktuelle temaer innen framtidens skipskonsepter, siste nytt innen drivstoff, hvilke energi-bærere passer til ulike konsepter, eksempelvis batteri, hydrogen, biogass samt ammoniakk som ser ut som en aktuell energibærer for maritim sektor Vi inviterer de mest sentrale aktørene i næringen, her vil du få siste nytt.

Hvem deltar

Konferansen retter seg mot operatører av hurtigbåter, ferger og passasjerskip, rederier, utstyrsleverandører, motorleverandører, skipsverft, leverandører av drivstoff, klasse- og forsikringsselskaper, bransjeorganisasjoner, skoleverk og forskningsinstitusjoner.

Årlig samles mellom 100 og 130 nøkkelpersoner som gir en unik mulighet til å få en status fra næringens aktiviteter, treffe kjente og knytte nye relasjoner

Sett av datoene, vi håper å se deg.

Del