Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
15.–16. okt.
Scandic Nidelven, TRONDHEIM

Forum for koblingsanlegg 2024

15.–16. okt.Scandic Nidelven, TRONDHEIM

Forum for koblingsanlegg er en møteplass for deg som arbeider med planlegging, prosjektering og drift. Forumet fokuserer på nyvinninger, diskusjon av sentrale problemstillinger og utvikling av faglige nettverk.

Vi sees i Trondheim!
Forum for koblingsanlegg er en møteplass for deg som arbeider med planlegging, prosjektering og drift. En komite av fageksperter sikrer kvaliteten på innholdet på dette arrangementet.

Kompetanse og nettverk
Forumet fokuserer på nyvinninger, diskusjon av sentrale problemstillinger og utvikling av faglige nettverk. Her vil du tilegne deg ny kunnskap og møte bransjekolleger.

Målgruppe
Konferansen retter seg mot alle som arbeider med planlegging, prosjektering og drift av koblingsanlegg. Vi legger til rette for nettverksbygging og erfaringsutveksling.

Del