30. sep.
kl. 19:30–21:00
Streaming, VIDEO

Hvordan kan du som forelder støtte barnet ditt gjennom barneskoleårene?

Meld meg på

Beskrivelse

Plutselig er den tiden her. Barna begynner så smått å løsrive seg. Først ganske så langsomt, etter hvert blir det tydeligere. Verden skal utforskes, vennskap skal redefineres og det blir mange oppturer og nedturer på veien.

Hvordan kan du veilede et barn som er i ferd med å løsrive seg, men fremdeles trenger mye nærhet? Hva er den beste måten å håndtere lekser, nye og gamle vennskap og alt det andre barnet møter i skolehverdagen? Og hva med alle følelsene som oppstår når barnet nærmer seg pubertet? Gjennom alt dette trenger barna våre likevel oss foreldre. De trenger å bli sett, de trenger rammer, frihet og tillit.

Psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery kommer igjen på besøk til oss og har med seg medforfatter av "Foreldremagi" Eivind Sæther. Hedvig vil i første halvdel av sendingen holde foredrag om barneskolebarna (6-13 år). Eivind vil i siste halvdel av sendingen samtale med Hedvig og stille spørsmål fra dere som ser på.

Spørsmålene vil dere få anledning til å stille i boksen under avspillingsvinduet underveis i sendingen.

Du vil motta lenke til sendingen noe timer før sendestart. Sendingen vil bli liggende på nettsidene våre til og med 14. oktober.

Om foredragsholder

Hedvig Montgomery er en av Norges mest anerkjente psykologer og er spesialist innen familie- og parterapi. Montgomery står bak den internasjonalt bestselgende bokserien «Foreldremagi» som er oversatt til 23 språk. I samarbeid med Aftenposten har hun den ukentlige podkasten og A-magasinspalten "Foreldrekoden".