Et praktisk kurs for deg som forhandler på vegne av Tekna-gruppen.

Meld meg på

For å bli bedre på forhandlinger, er det nødvendig med en praktisk tilnærming som er forankret i vitenskapelig teori. Da kan du være trygg på at det du gjør, virkelig gir læringsutbytte.

Læringsmetodikk

Kurset har en praktisk tilnærming hvor det legges opp til trening og involvering, og det bygger videre på det du lærte om forhandlinger på grunnkurset.

Hvem kan delta?

Kurset er for deg som er tillitsvalgt i en virksomhet og som ønsker å utvikle dine forhandlingsferdigheter og bygge videre på erfaringene du allerede har fra å forhandle. Du må ha gjennomført grunnkurset for å kunne delta. Kurset er for lokale tillitsvalgte i alle avtaleområdene.

Grunnkursene ligger her: privat sektor, kommunal sektor eller statlig sektor

Praktisk informasjon og reisebestilling

Fordypningskurset er et gratis tilbud til alle i styret i den lokale gruppa. Tekna dekker reise og opphold. Les mer om bestilling av reise her.

PS: Prosjektnummeret til dette kurset er 23252

Skriv ut

Torsdag 9. februar 2023

10.00

Oppstart

  • Teori, begrepsaparat og øvelser

13.00

Lunsj

17.00

Avslutning av første dag

18.30

Aperitiff og middag

Fredag 10. februar 2023

08.30

Øvelser og teori

13.00 - 14.00

Kurset avslutter med lunsj

  • Sverre Blandhol

    Universitetet i Oslo

    Sverre Blandhol er dr. juris og professor ved Det juridiske fakultet i Oslo. Han har forsket på og undervist om forhandlinger i en årrekke, og har betydelig praktisk erfaring fra arbeid som advokat, mekler og rådgiver. Blandhol har også en mastergrad i psykologi, og han har vært gjesteforsker ved Program of Negotiation ved Harvard University der råutkastet til boken Smarte forhandlinger ble skrevet.