15. nov.
kl. 17:30–22:00

FULLT ! Tekna Tromsø har kjøpt en hel forestilling og inviterer sine medlemmer og nærmeste familie til Sound of Music - musikalklassikeren med den storslagne musikken, et stort ensemble på scenen og ikke minst – musikere fra Nordnorsk Opera og Symfoniorkester.

Meld meg på

Beskrivelse

Fjellsidene skal fylles med lyden av musikk. Edelweisene skal blomstre og skinne om kapp med solen. Hålogaland Teater og NOSO går sammen om et storartet scenisk verk i regi av Ivar Tindberg, kjent særlig for den mangeårige suksessen "Et juleeventyr". I tillegg har Hege Holte Østbye avsluttet en lang og suksessrik danserkarriere og flyttet hjem til fødebyen Tromsø hvor hun lager koreografien til forestillingen. Scenografien er ved Yngvar Julin.

I denne storslagne versjonen av folkekjære The Sound of Music skrevet av Rodgers og Hammerstein får vi høre klassikere som Edelweiss, Sound of Music, og My favourite things, og det vil klinge uendelig vakkert over Scene Vest når mezzosopran Maria Nohr bekler rollen som Maria. I rollen som von Trapp finner vi Sondre Krogtoft Larsen.

Musikalen ble skrevet kort tid etter Andre verdenskrig og er basert på en sann historie. Her møtes romantikk og mørke, akkompagnert av musikk som siden har gjort musikalen udødelig.

Med MARIA NOHR i rollen som Maria Rainer og SONDRE KROGTOFT LARSEN i rollen som Georg von Trap.

Anbefalt aldersgrense 7 år.

Egenandel kr 150 pr person

Finn frem:

Scene Vest