30. jan.
kl. 17:00–21:00

Faggruppe for Etikk og Lederskap inviterer til kurs for deg som ønsker å utvikle deg som leder, om du så er ny, erfaren eller er mest opptatt av hvordan du best kan lede deg selv.

Meld meg på

Som teknolog eller leder kan du mye om teknologi og de mer tekniske sidene ved lederskap. Du vet også at det kreves stadig mer av deg i dagens virkelighet. Du vet du må opprettholde og forbedre din lederskapskompetanse til å kunne møte fremtidige utfordringer. Men hvor starter du? Hvilke ferdigheter trenger en leder? Hva bidrar til vellykkede resultater? Hvilken utviklingsplan og metoder er riktig for deg?

I dette kurset får du tilgang til praktisk bruk av metodikken og rammeverket Personal Leadership for Life™, som faggruppen benytter for å planlegge sine lederskolekurs og lederfora.

Metodikken er utviklet av Lise Bjarkli, kursleder og nestleder i styret i faggruppen. Lise Bjarkli er sivilingeniør med mange års internasjonal ledererfaring, og psykoterapeut.

I kurset vil du få de verktøy du trenger for å opprette, igangsette og følge opp din egen utviklingsplan, som vil bidra til at du over tid vil kunne:

 • Føle deg mer trygg, energisk og eie din egen utvikling
 • Få klarhet i hva du må prioritere for å oppnå de resultater du sikter mot
 • Ha et middel til å vurdere dine resultater og justere underveis
 • Forbedre relevante ferdigheter
 • Forbedre din effektivitet som leder ved å bruke mer av potensialet ditt

Kurset tilpasses gruppen, men vil hovedsakelig bestå av følgende:

 • Avstemming av forventninger og behov
 • Praktisk selvutviklingsøvelse
 • Presentasjon av Personal Leadership for Life™ metodikk, rammeverk og arbeidsbøker
 • Oppstart av kartlegging ved hjelp av arbeidsbøkene
 • Ansvarliggjøring: et første skritt - utkast til 90-dagers handlingsplan
 • Oppfølging

Praktisk informasjon:

Kurset starter kl. 17:00. Med enkel servering fra kl. 16:30. Det anbefales å ha med en egen notatbok i A5 størrelse og fargeblyanter om du har.

Finn frem:

Adresse: Kronprinsens gate 17, møterom Klubben, 9. etasje
 • Lise Strand Bjarkli

  Daglig leder

  Lise Bjarkli er sivilingeniør, ledelsesrådgiver og psykoterapeut. Den røde tråden i hennes yrkesliv er "lederskap, utvikling, kvalitet, kunnskapstørst og bærekraft". Etter over 20 år med lederroller, samt utvikling av organisasjoner og IT- systemer for internasjonale og norske selskap, ble interessen for psykologi og utvikling av det mest kompliserte systemet av alle, nemlig mennesket. Dette har ført henne til å utforske godt lederskap og dybdepsykologi, samt å ta i bruk kunstterapi. Et av de kraftigste verktøyene for selvutvikling, også for ledere, ifølge Bjarkli.

  Etter mange år i teknologiens tjeneste bruker hun nå sin kunnskap og erfaring gjennom det helhetlige programmet Personal Leadership for Life, som hjelper ledere, teknologer og andre å styrke kontakten med seg selv slik at de bedre kan virke og påvirke i verden, både privat og på jobb. Les mer her

  Lise Bjarkli er utdannet sivilingeniør fra NTNU (NTH), med videreutdanningen Master of Management innen consulting, internasjonal ledelse og anvendt organisasjonspsykologi fra BI. Hun er blant annet sertifisert "Leadership Circle practitioner" og avslutter i 2020 sine flerårige studier ved Institut for kunstterapi i Danmark.