Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
17. okt.
Forskningsparken - Oslo Science Park, OSLO

Energilagring

17. okt.Forskningsparken - Oslo Science Park, OSLO

En bærekraftig energifremtid vil i stor grad avhenge av mulighetene for å lagre energi på en effektiv måte. På denne konferansen lærer du hvordan energilagring kan bidra til å øke påliteligheten, redusere kostnadene og styrke robustheten i energisystemet.

Bilde av to vindmøller og solceller i solnedgang

Bærekraftig energifremtid

En bærekraftig energifremtid vil avhenge av mulighetene for å lagre energi på en effektiv måte, slik at det vi ikke har behov for å bruke i dag kan spares til i morgen. Hvilke teknologier må på plass for at vi skal komme dit – og hvor er vi i dag? Dette er det du vil høre om på Energilagring 2023.

Utbytte

Denne energilagringskonferansen vil gi deltakerne en unik mulighet til å lære av de største innovatørene og tankesmier innen energilagringsteknologi. Du får høre om både strategier for energilagring, investeringsmuligheter, nye materialer og teknologier – samt prosjekterfaringer fra ledende kompetansemiljø.

Målgruppe

Konferansen passer godt for energibransjen, nettbransjen og næringskunder som er interessert i å lære mer om hvordan energilagring kan bidra til å øke påliteligheten, redusere kostnadene og styrke bærekraften i energisystemet.

Del