9. sep.
kl. 19:00–21:00

Endelig håper vi at vi kan få møtes fysisk, og da er det på tide å la korken sprette! Denne kvelden ønsker vi å sprette korken sammen med forfatter og vinjournalist Ingvild Tennfjord. Hun vil lage en sprudlende smaking for oss direkte fra Tekna sitt studio i Oslo.

Meld meg på

Beskrivelse

Dersom du har lyst å se dette kurset sammen med andre Tekna medlemmer, så inviterer Tekna Bodø avdeling deg til samling i Bryggeristua. Vi starter kl 19:00 med en aperitiff, før vi kobler opp storskjermen og inviterer Ingvild inn kl 19:30. Vi skal smake på 3 viner og få svar på flere spørsmål som vi lurer på:

  • Hva skal jeg egentlig velge?
  • Hvorfor er champagne så dyrt?
  • Hvorfor ble prosecco en global suksess?
  • Og kan nykommere fra Tyskland, Canada eller England hamle opp med gigantene?

Det blir anledning til å stille spørsmål til Ingvild under og etter sending.

Egenandelen er kr 150,-

Velkommen til en hyggelig og annerledes samling!

Ønsker du heller å se sendingen fra din egen stue (inviter gjerne dine venner), da kan du melde deg på her