3. okt.
kl. 18:00–20:00

Nysgjerrig på eksponert havbruk og utfordringene næringen står overfor? Hør om aktuell forskning fra blant annet forskere, PhD studenter og masterstudenter. Etter presentasjonene blir det mingling med mat og drikke.

Meld meg på

Beskrivelse

I løpet av de siste årene har oppdrett av laksefisk gradvis beveget seg mot mer utsatte områder. Dette er drevet av blant annet et økt behov for bedre produksjonsmiljø. Det er imidlertid ikke bare enkelt å drive oppdrett på eksponerte lokaliteter da disse omfatter spesielle utfordringer knyttet til operasjoner, strukturer og utstyr grunnet kraftige og skiftende vind-, bølge-, og strømforhold i tillegg til den økte avstanden til anleggene.

Denne kvelden blir det presentasjon av aktuell forskning fra blant annet forskere, PhD studenter og masterstudenter som forteller om arbeidet sitt innen dette feltet.

Er du nysgjerrig på hva som skjer i næringen, eller kanskje er du en student som funderer på om det er noe du kan bidra med? Uansett oppfordrer vi deg til å ta turen. Etter presentasjonene blir det mingling med mat og drikke.

Nærmere agenda kommer snart.

I Trondheim ligger EXPOSED, et senter for forskningsdrevet innovasjon (SFI), som finansiert med midler fra Norges Forskningsråd. Hos dette senteret jobber det forskningspartnere fra blant annet SINTEF, NTNU og Havforskningsinstituttet. Med seg har de også solid backing fra næringen. Hos dette senteret jobbes det med å utvikle kunnskap og teknologi for robust, sikkert og effektivt fiskeoppdrett på eksponerte lokaliteter.

OBS: Gi beskjed om eventuelle allergier i påmeldingen.

Les mer om Tekna Havbruk og Fiskehelse
Les mer om Tekna Ung i Trondheim
Les mer om Tekna Student i Trondheim

Finn frem:

Lokalene til Contrast Catering, Sealab

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet: