8. nov.
kl. 16:30–20:30

Klager du over at tiden ikke strekker til? Er du sikker på at du utnytter tiden din på best mulig måte? Vibeke Holtskog presenterer både innsikt og ideer for deg som vil prøve å få litt mer styring og kontroll.

Meld meg på

Tiden er som regel et problem for de fleste av oss; det er ikke nok av den! Å strukturere seg selv og egen bruk av dyrebar tid er en utfordring. Dette kurset vil gi deg både tankevekkere og praktiske verktøy for å møte utfordringene i en hektisk hverdag. Temaer vi skal innom:

  • Tidsstyringsmatrisen

  • Fem punkter for effektiv jobbing

  • Hvordan takle forstyrrelser og tidstyver

  • Kunsten å ta vare på seg selv i en hektisk hverdag

For at alle skal være opplagt og fokusert når selve kurset starter klokka 17.00, settes det fram mat fra 16.30. Gi beskjed dersom det er allergier eller annet vi skal ta hensyn til.

Finn frem:

Magazinet
  • Vibeke Holtskog

    Holtskog & Co.

    Vibeke Holtskog er utdannet pedagog og filolog med videreutdanning i retorikk, kommunikasjon og ledelse. Vibeke har spesialisert seg innen retorikk og presentasjonsteknikk, og har hjulpet hundrevis av fornøyde kursdeltakere med å forbedre sine presentasjoner. Hennes kurs får svært gode tilbakemeldinger, og hun er en dyktig, inspirerende og engasjert kursleder. Vibeke er også medforfatter av flere lærebøker, både for grunnskole og høgskole.