Hopp til innhold

DP og forankring av offshore installasjoner 2022

Teknologi og sikkerhet

Næringens viktigste møteplass med fokus på teknologi og sikkerhet, for menneske, miljø og installasjon samt det viktige samspillet mellom regelverk, teknologiutvikling og operasjon.

Konferansen er en godt etablert møteplass og viktig arena for utveksling av erfaringer for mellom de ulike partene i næringen

Samspillet mellom teori og praksis

Utfordringene er spesielt i å utvikle bedre og nye metoder for håndtering av krefter og sikkerhet. Nøkkelen ligger i dialog mellom teoretikerne og de som utfører operasjoner i praksis. Presentasjoner fra sentrale aktører byr på status fra regelverksiden, erfaringer hentet fra både prosjekter og operasjoner, JIP-er, beregning og analyser, siste års hendelser, design utvikling og levetid forankring, teknologiske nyvinninger. Alt dette får du om du melder deg på konferansen.

Hold deg oppdatert

Dette er konferansen for deg som er opptatt av å holde deg oppdatert og tilegne deg ny læring, møte likesinnede, diskutere utfordringer og løsninger og i tillegg ønsker å knytte nye kontakter.

Gå ikke glipp av denne muligheten, møt de mest sentrale aktørene innen fagfeltet. Her får man alt, spennende presentasjoner, givende diskusjoner, mulighet til en- til en samtaler og alt dette i en uformell atmosfære.

Konferansen er fyttet til mai grunnet nye restriksjon for fysisk gjennomføring av konferanser

Hold av datoene eller meld deg på i dag, møt kollegaer som brenner for det samme som deg.