11. sep.
kl. 16:00–19:30

Unngå å møte morgendagens arbeidsliv med lukkede øyne! Dette kurset gir deg en rekke a-ha opplevelser for hvordan teknologien vil snu opp-ned på hverdagen din fremover. På kurset inspireres du til å gjøre de riktige grepene for fortsatt å være en relevant arbeidstaker i tiden som kommer. Bli med på reisen du også! Unngå å stå igjen på perrongen. Toget går nå!

Meld meg på

Beskrivelse

KURSINNHOLD:

• Alt kan ikke automatiseres - Hvilke menneskelige egenskaper blir etterspurt fremover?

• Hvordan tilegner du deg disse egenskapene?

• Slik bruker du ditt nettverk mer bevisst i det digitale skiftet

• Bli bevisst på hvem du er i det digitale skiftet

Teknas strategiplan de neste årene er kalt «Teknologi og kompetanse for fremtidens arbeidsliv». Dette kurset gir noen svar på hva dette kan betyr for deg og din rolle i arbeidslivet.

KURSHOLDER: Vegard Hafsteen er kjent for å engasjere sitt publikum og har holdt en rekke foredrag og kurs særlig om innovasjon og teknologi. Han har bred erfaring blant annet fra 12 år som toppleder med ansvar for innovasjon, teknologi, juss og forretningsutvikling i komplekse organisasjoner som Deloitte, NAF, NAF Digital og Nordic Impact/EXP Group. I tillegg er han mentor for startups i flere acceleratorer. Hafsteen er medforfatter av boken Innovasjon i praksis og har selv startet flere selskaper.

Vi starter med middag kl 16:00 og kurset starter kl 16:30. Kurset er for Tekna-medlemmer og har begrenset antall plasser.

Velkommen!

Finn frem:

Møterom i kantinen i Thormøhlensgate 53D

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

IT og tele

Jobb smartere i Excel

27. aug.
kl. 09:30–16:00

IT og tele

MS Project for byggebransjen

28. aug.
kl. 09:30–16:00

IT og tele

Jobb smartere i Outlook

28. aug.
kl. 09:30–16:00