Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Brannforum 23

7.–9. feb. 2023Scandic Hell Hotel, HELL

Velkommen til Brannforum 23 – årets viktige møteplass om brannvern, sikkerhet, sårbarhet og utvikling i kraftforsyning og kraftproduksjon.

Vedlikehold kunnskapen din

Brannforum er årskonferansen der du treffer alle som er opptatt av brannvern i kraftforsyningen. Her diskuterer vi sårbarheter – og hvordan vi utbedrer disse med effektive og fremtidsrettede løsninger for drift og vedlikehold.

Hvem bør delta?

Brannforum er møteplassen for deg som er opptatt av brannvern, sikkerhet, sårbarhet og utvikling i kraftforsyningen. Brannforum er en konferanse der du kan utveksle erfaringer og skape faglig nettverk. Vi oppfordrer deg som er ny i bransjen til å komme!

Brannforum 2023

Vi lover et faglig spisset program med foredrag som går gjennom ulike hendelser og hvordan man sikrer effektiv drift og vedlikehold som møter nye krav fra myndighetene. Bli med på konferansebankett og get-together dagen før konferansestart

Del