
Dette arrangementet er ikke lenger aktivt, se vår kalender for kommende kurs og arrangementer.
Egenandel for Tekna-medlemmer
Kr 200
Avbestillingsfrist: 5/15/2025
Kursnummer: 50236
Kontakt:
Jenny Wingyen Leung
- 98653229
Vi gjentar fjorårets suksess og inviterer til Boblesmaking, i år hos Vinstua i gågata, Sarpsborg. Det serveres oster og spekemat til smakingen.
Emil Engh fra Nowegian Beverage Group er vår sommelier for kvelden og guider oss gjennom smakingen av hele fire typer "bobler" som får ganen til å boble av glede. De fire ulike er: Prosecco, Cava, Cremant og Champagne.
Det vil bli servert passende fingermat til boblene i form av oster, spekemat, druer, kjeks osv.
Ta med en partner, venn eller kollega (kun en gjest pr. medlem) og bli med.
Transport:
Gågata og Vinstua i Sarpsborg kan enkelt nås med buss eller tog. Det er 5 minutters gangavstand fra Sarpsborg bussterminal og 10 minutters gangavstand fra Sarpsborg (tog)stasjon.