13. aug.
kl. 18:00–20:00

Tekna Ung inviterer til Boblekurs på Ekebergrestauranten torsdag 13. august. Kurset arrangeres på et lokale der smittevernreglene overholdes.

Meld meg på

Beskrivelse

Har du lurt på om det egentlig er noe særlig forskjell på cava, prosecco, cremant, britiske bobler og champagne? Eller om det bare er ekspertene som kjenner forskjellen?

Om sommeren drikker vi nordmenn mer bobler enn ellers i året. På vårt musserende vinkurs vil du lære hva forskjellen er på dem, og ikke minst smake forskjellen selv. Samtidig som du vil få lære om historien og hvilke produsenter det er verdt å kjøpe.

Den er efarne sommelieren Merete Bø loser oss gjennom kveldens bobler. Merete skriver om vin i Dagens Næringsliv. Hun har blant annet vært sommelier på Bagatell og er tidligere nordisk mester i Nordic Campion for Sommeliers.

Finn frem:

Store festsal, Ekeberg restauranten