1.–2. juni
Røra badeplass, PORSGRUNN

Tekna Telemark arrangerer grunnkurs i havpadling sammen med Turpadlerne. Grunnkurset er veldig nyttig å ha dersom man har planer om å leie kajakk eller være med på arrangerte turer som har krav om grunnkurs, noe mange padleklubber og utleiearrangører har i dag.

Meld meg på

Beskrivelse

I løpet av kurset blir du kjent med både kajakken og utstyret.

Gjennom enkle praktisk øvelser vil du lære å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg vil du bli kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken.

Kurset inkluderer på dag to en tur hvor sikkerhet og øvelser er i fokus. Målet er at du skal bli i stand til å vurdere ulike sikkerhetsmomenter og kunne de redningsteknikkene som er nødvendige for å ferdes trygt med kajakk.

Her finner du delmål og mer info om kurset fra Norges Padleforbund

  • Tidspunkt: 1. og 2. juni 2019 kl. 10.00-18.00 begge dager.
  • Antall plasser: 10
  • Oppmøtested: Røra camping – Bergsbygda i Porsgrunn
  • Padleområde: Eidangerfjorden

Krav til erfaring: Ingen

Sertifisering: Våttkort med grunnkursoblat fra Norges Padleforbund

Målgruppe for kurset: Kurset passer for nybegynnere eller deg som har noe erfaring og ønsker en gjennomgang og veiledning i utførelsen av forskjellige teknikker.

Egenandelen inkluderer lån av kajakk, åre, vest, spruttrekk og sikkerhetsutstyr. Har du egen kajakk anbefales det å bruke denne for å øke erfaringen med eget utstyr. I så fall opplys om det ved påmelding!