26. mai
kl. 16:15–20:00

Hva er egentlig kreativitet? Og kan alle være det, eller lære det? Svaret er ja! Bli med på et lekent og engasjerende kurs hvor du blir eksponert for teknikker og adferd som bidrar til å øke kreativiteten.

Meld meg på

Beskrivelse

Vi starter med en matbit fra klokken 16.15 til klokken 17.00. Maten serveres i hotellets flotte toppetasje med utsikt over den vakre skjærgården. Deretter blir det kurs fra klokken 17.00 til klokken 20.00 med innlagte pauser.

Du vil lære

  • Hva påvirker kreativitet

  • Hvordan bli mer kreativ

  • Hvordan fungerer hjernen

Sagt om kurset

«Gøy å lære om. Inspirerende. Enkelt, ikke for mye "fyll". To the point - bra!»,

«Ledig og fin måte å være/snakke. Godt samspill med gruppen. Mange ting til ettertanke. Passe mye og passe enkelt for en 3-timers kveld»

Kursleder: Merete H. Bognar

PS: Vi ønsker ikke å overbestille på maten, så det er fint om dere kan huke av i bestillingen om dere ønsker mat eller ikke. Og si i fra i god tid dersom dere likevel ikke ønsker mat slik at vi rekker å avbestille.

Samkjøring

Trenger du noen å sitte på med, eller har du plass i bilen? Tekna i Agder samarbeider med PenguinUp - en sørlandsk samkjøringsplattform som matcher mennesker som reiser i samme retning til samme tid, til å dele seter i en taxi eller bil og dermed splitte turkostnadene. Den er rettet mot de som ønsker å redusere klimautslippene og samtidig spare penger.

Registrer deg hos PenguinUp via denne lenken -->. Da blir du med i en gruppe som heter Tekna Agder og du kan legge inn ønske om skyss eller egen tur med plass til andre.