17. nov.
kl. 15:00–16:00
Microsoft Teams, Nettbasert

Hva om man kunne designe tilsetningsstoff slik at betong kan ta vare på seg selv og reparere seg selv under alle forhold, også ekstrem is-erosjon, kulde og kloridpåvirkning? Hvilke muligheter åpner seg da? Følg vår Betongcast nr. 10 og lær om resultater fra LORCENIS prosjektet.

Meld meg på

Beskrivelse

Hør om hvordan man kan designe betong som tåler ekstreme forhold. I LORCENIS- prosjektet har man fokusert på bestandighet for betong i infrastuktur for energiproduksjon, men funnene er overførbare for all type infrastruktur, bru, tunnel, plattformer, og dammer og er relevante også under forhold som ikke er ekstreme.

I Betongcast nr. 10 vil du lære mer om hvordan man kan bruke tilsetningsstoffer til å styre betongens motstandsdyktighet og hvordan man kan oppnå en betong som tar vare på seg selv og reparerer seg selv uansett hvilke påkjenninger den utsettes for.

Kjell Tore Fosså, Kværner og Monika Pilz, SINTEF viser oss forskningsfunn og prosjekteksempler.

Webinaret sendes via Teams livestream og det vil bli mulighet for å komme med kommentarer og stille spørsmål i kommentarfeltet. Delta fra din egen stue eller kontor eller bli med på fellesvisning med en av Norsk Betongforenings lokale medlemsgrupper.

Påkoblingsenke til livesendingen får du i bekreftelsesmailen når du melder deg på.

Finn frem:

Livestream

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Bygg, anlegg og eiendom

(A1) Grunnkurs i betongteknologi

2.–4. nov.
Webinar, Nettbasert

Bygg, anlegg og eiendom

Koordinatorskolen

4.–19. nov.