1. feb. 2023–1. feb. 2027
E-læring, Nettbasert

Best Value er en filosofi som bidrar til å skape verdier for alle parter i et prosjekt – uten ensidig å fokusere på pris, og uten at prosjektene blir dyrere å gjennomføre enn ved tradisjonelle anskaffelsesmetoder.

Meld meg på

Beskrivelse

Dette er det eneste norskspråklige B-sertifiserte kurset i Europa som omfatter Best Value fra både kundens og leverandørens side, og som kan gjennomføres fra hvor som helst og når som helst – i ditt eget tempo.

Best Value Grunnkurs (B-sertifisering) er et naturlig første steg dersom du ønsker å lære mer om Best Value. Kurset er 100% digitalt og består av forelesninger i form av 3-4 minutter lange videopresentasjoner. Du får tilgang til kurset innen to virkedager fra bestilling. Innholdet er tilgjengelig i ett år fra kjøpsdato.

Forelesningene er utformet for å inneholde relevant informasjon fra både kundens og leverandørens perspektiv. Alle fasene til Best Value-tilnærmingen er inkludert, inkludert praktiske eksempler. Fullføring av alle forelesninger fører til et internasjonalt akkreditert B-sertifikat.

Best Value-filosofien er basis for en prosjektstyringsmetode som vektlegger leverandørens kompetanse og prestasjon. Dette nettkurset gir deg en god forståelse for Best Value-filosofien og du vil tilegne deg grunnleggende kunnskaper for å gjennomføre en vellykket vurderings/tilbudsfase, konkretiseringsfase og total prosjektgjennomføring.

Les mer og meld deg på via nito.no

Samarbeidspartnere

  • Nito
  • Tekna

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Bygg, anlegg og eiendom

AutoCAD og LT basis I

12.–14. apr.

Bygg, anlegg og eiendom

"Trent" - Trening i prosjekteringsfasen med VDC og Lean som metode

12.–13. apr.
Oslo Sentrum, OSLO