22.–23. okt.

Best Value er en filosofi som bidrar til å skape verdier for alle parter i et prosjekt – uten ensidig å fokusere på pris, og uten at prosjektene blir dyrere å gjennomføre enn ved tradisjonelle anskaffelsesmetoder. Denne filosofien er basis for en prosjektstyringsmetode som vektlegger leverandørens kompetanse og prestasjon.

Meld meg på

Beskrivelse

Kurset arrangeres i samarbeid med NITO, RIF og EBA og passer for prosjektledere, prosjekteiere, rådgivere, kontraktsansvarlige, juridiske rådgivere, og innkjøpsansvarlige.

Mer informasjon og påmelding finner du nito.no.

Kurset er utviklet av nederlanske Best Value Experts Academy. De har Best Value sertifisering på høyteste nivå (A+) og har lang erfaring som rådgivere for leverandørsiden i BVP-anbudskonkurranser.

Nettkurs

Kurset kan også gjennomføres som rent nettkurs og du trenger ingen forkunnskaper om Best Value for å delta. Det gjennomføres på engelsk og er videobasert. Normalt trengs 2,5 time for å gjennomføre hele kurset, og det avsluttes med en quizbasert online-prøve. Ved bestått prøve får du en Best Value B sertifiseringsbevis og blir registrert i en kursholderdatabase over sertifiserte personer.

Mer informasjon og påmelding til nettkurset på nito.no

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Bygg og anlegg

Koordinatorskolen

Bygg og anlegg

Tekna Ung: Det nye Nasjonalmuseet

16. sep.
kl. 17:00–19:00
Det nye Nasjonalmuseet

Bygg og anlegg

Byggeledelse

17.–18. sep.