Kom og hør Professor James Lorents, en av gründerne i BerGenBio fortelle om prosessen og lærdommer fra en av de mest vellykkede innovasjonsprosjektene i regionen.

Meld meg på

Beskrivelse

BerGenBio AS (www.bergenbio.com) har utspring fra institutt for biomedisin, Universitetet i Bergen. BerGenBio AS er et bioteknologiselskap som utvikler nye legemidler for behandling av kreft. Selskapet har i 2012 vokst fra 4 ansatte rundt nyttår til en global utviklingsorganisasjon med 14 personer i Bergen, og 9 personer utenfor Norge (San Fransisco, England og Italia). De har flere stillingsannonser ute for øyeblikket.

Selskapet er i dag regnet som verdensledende på utvikling av kreftlegemidler, og deres kjerneprodukt teknologiplattformen CellSelect er i dag den mest avanserte teknologien for oppdagelse av måleproteiner (targets), og gir innsikt til å utvikle legemidler som angriper kreft på helt nye måter. Selskapet startet klinisk testing av sin mest lovende legemiddelkandidat vinter 2012/2013 og ble børsnotert 7. april 2017.

Møtet er åpent for alle interesserte.

De som vil delta på et enkelt måltid etter foredraget må krysser av i påmeldingen. Måltidet er gratis.

Dette møtet er et samarbeid mellom NTVA-Norges Vitenskapsakademi og Tekna Bergen

Finn frem:

Nansen Senteret, Marineholmen, Thormøhlensgate 47