29. des.
kl. 17:00–18:30

Vi inviterer medlemmer med familie til vår tradisjonelle barnejuletrefest i romjulen, denne gangen med Brødrene Løvehjerte.

Meld meg på

Beskrivelse

Opplev Brødrene Løvehjerte sammen med andre Tekna-medlemmer i Tekna onsdag 29. desember.

Praktisk informasjon

Forestillingen begynner kl. 1700 og varer i ca. 1,5 timer uten pause og ca. 2 timer med pause. Pr. dags dato er dette ikke avklart.

Som alltid sørger vi for noe godt til både voksne og barn.

Prisen er kr. 150 for voksne og kr. 150 for barn.

Forestillingen er anbefalt fra 6 år.

Billettkjøpet skjer direkte gjennom teateret. Hvordan kommer vi tilbake til.

Om Brødrene Løvehjerte.

Fantasiens vinger brer seg over oss når Brødrene Løvehjerte settes opp på Hovedscenen i høst. Unge medvirkende fra Barne-og ungdomsteatret tar dere med til eventyrenes og leirbålenes tid i Astrid Lindgrens spennende middelaldereventyr.

Astrid Lindgrens bok «Brødrene Løvehjerte» har trollbundet generasjoner med historien om to brødre og døden siden den ble utgitt for første gang i 1973. Kort fortalt handler den om de to brødre Jonathan og Karl som er svært glade i hverandre, men som dør med kort mellomrom. De møtes igjen i det fantastiske landet Nangijala.

Nangijala er egentlig dødsriket. Storebroren Jonathan er den sterke av de to. Han må lære lillebroren Karl, som kalles Kavring, å finne frem til motet inni seg. Lære ham å finne ut om han er «et menneske eller en liten lort».

Det blir det rikelig anledning til å finne ut av i Nangijala. For av de to dalene i riket, Kirsebærdalen og Klungerdalen, er det bare Kirsebærdalen som fortsatt er fri. Klungerdalen er hærsatt av den onde Tengils menn. Idet den store frihetskjemperen Orvar fengsles, blir det Jonathan Løvehjerte som nå må lede frihetskampen. Og lillebror Karl må også hente frem det motet han har.

Det blir både veldig trist, temmelig skummelt og riktig spennende underveis. Hvis det blir for nifst og spennende av og til, er det bare å lukke øynene en liten stund. For det som er godt og vakkert her i livet, vil vinne til slutt.

Velkommen!

Bilde: Rogaland teater