Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
19.–20. okt. 2021
Scandic Fornebu Hotel, FORNEBU

Avfallsteknologi

19.–20. okt. 2021Scandic Fornebu Hotel, FORNEBU

For å løse morgendagens avfalls- og ressursutfordringer så må bransjene samarbeide om de gode løsningene. Skal vi skape en bærekraftig fremtid kan vi ikke fortsette som før! Tekna har på initiativ fra bransjene utviklet en konferanse som er ment som en møteplass for de som jobber innen avfallsteknologi og gjenvining, Siden dette er nytt starter vi litt bredt og ser på 4 forskjellige avfallstyper og kretsløp.

Velkommen!

Tekna har gleden av å invitere deg til en inspirerende fagkonferanse om avfallsteknologi. Her setter vi fokus på de gode teknologiske løsningene for å håndtere avfallsressursene i en grønn og sirkulær økonomifremtidens avfallsproblemer

Innholdsrikt program

Fra uhåndterlig skrot til verdifull ressurs. Teknologioverføring mellom bransjer, krav og mål i EUs New Green Deal uløselige regnestykker og inspirasjon fra utlandet står på programmet.
Møt kolleger fra bransjen, få innsikt i spennende caser og lær av suksesshistoriene.

Hvem passer konferansen for?

Målet med konferansen er å skape en møteplass for ulike faggrupper rundt et tema som angår de fleste bransjer. Tekna håper at vi ved å favne bredt kan stimulere til nye ideer og samarbeidskoblinger på tvers.

Konferansen passer alle som er interesserte i sirkulærøkonomi og avfall som både problem og ressurs, uansett om du arbeider i bransjen, eller f.eks i en bedrift som ser etter måter å nå sine miljømål.

Samarbeidspartnere

Bærekraftsmål

Del