3. okt.
kl. 16.30–19.00

I 2021 ble BIR Bedrift kåret til Årets Sirkulære Bedrift. Bli kjent med arbeidet de gjør, der larver og snåle grønnsaker er sentrale aktører. Smak på bakevarer basert på gulrøtter, og også larver!

Meld meg på

Beskrivelse

BIR Bedrift presenterer deres bærekraftsarbeid sammen med samarbeidspartneren Grønn Mat. Grønn Mat har produktserien MER ENN med rundt 50 % gulrøtter som ellers ville blitt matsvinn. De lager altså mat av grønnsaker som har "feil" størrelse eller form, og som ellers ville blitt kastet.

De vil også snakke om Invertapro på Voss, som avler opp larver med matressurser fra BIR Bedrift. Invertapro var første bedrift i Norge som ble godkjent av Mattilsynet til å selge larver som fôr og mat.

Grønn Mat/MER ENN serverer sine bakevarer fra kl.16.30 basert på gulrøtter som ellers ville blitt kastet sammen med larver fra Invertapro før presentasjonene!

Velkommen til et fysisk arrangement om og med sirkulær økonomi i praksis! Det er 110 plasser i auditoriet!

Foredragsholdere:

BIR Bedrift blir representert av Ruben Haveland og markedsføringsansvarlig Jørgen Møklebust Austvik.

Grønn Mat/MER ENN blir representert av gründerne Ingrid Spord, eier og daglig leder, og Jan Steinar Sleen, produktutvikler og kokk.

Finn frem:

Allégaten 41, Realfagbygget, Auditorium 2.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Energi og klima

Besøk på Vestsiden Ungdomsskole

27. okt.
kl. 18.00–20.30
Vestsiden ungdomsskole, KONGSBERG

Energi og klima

Bedriftsbesøk: Gjøvik Energisentral

16. nov.
kl. 18.00–20.00
Eidsiva energisentral Gjøvik, GJØVIK