14. feb.
kl. 18:00–20:00

Velkommen til årsmøte i Tekna Vest-Agder Avdeling. Styret i Tekna Vest-Agder avdeling håper å se deg der sammen med andre Tekna-medlemmer i alle aldre. Møtet finner sted på Clarion Hotel Ernst i Kristiansand sentrum.

Meld meg på

Beskrivelse

Velkommen til et kinderegg av et arrangement. Hør mer om alt det spennende som skjedde i 2019 og ikke minst hva Tekna i Vest-Agder planlegger for 2020, nyt et godt måltid og bli bedre kjent med andre Tekna-medlemmer i Vest-Agder.

Etter møtet skal vi nyte en 3-retters middag med aperitiff og avec. Som vanlig er det her mulig å ta med seg ledsager. Middagen er gratis for medlemmer, og du betaler 250 kr i egenandel for ledsager.

Møtet er ferdig cirka klokken 20.00 og vi nyter en liten apertiff og litt mingling før middag.

For å vite antallet som blir med og spiser middag etter møtet, ber vi om påmelding.

For dere som ønsker overnatting er prisene kr 1.040 for enkeltrom og kr 1.240 for doobeltrom. Dere bestiller selv. Oppgi at dere skal på årsmøtet til Tekna Vest-Agder ved bestilling.

Aktuelle frister ifm årsmøtet

Frist for innmelding av saker til behandling er fire uker før årsmøtet.

Innkalling vedlagt dagsorden og saksdokumenter kunngjøres på denne siden senest to uker før årsmøtet.

Samkjøring

Trenger du noen å sitte på med, eller har du plass i bilen? Tekna i Agder samarbeider med PenguinUp - en sørlandsk samkjøringsplattform som matcher mennesker som reiser i samme retning til samme tid, til å dele seter i en taxi eller bil og dermed splitte turkostnadene. Den er rettet mot de som ønsker å redusere klimautslippene og samtidig spare penger.

Registrer deg hos PenguinUp via denne lenken -->. Da blir du med i en gruppe som heter Tekna Agder og du kan legge inn ønske om skyss eller egen tur med plass til andre.

Finn frem:

Årsmøte i møterom Shuffle 1. Årsmøtemiddag i rom Volume 1.