11. mars
kl. 18:00–21:00

Tekna Drammen avdeling innkaller medlemmene til ordinært årsmøte 2020 med middag. Velkommen til Skur 1 for en hyggelig kveld!

Meld meg på

Beskrivelse

Vi starter kl. 18:00 med årsmøtet, som vil vare i inntil halvannen time. Etter at årsmøteagendaen er ferdig blir det middag og mulig å snakke sammen i mer uformelle former.

Drammen havn i dag og i framtiden

Flere detaljer både om selve møtet og om menyen vil komme både her på nettsiden og i nyhetsmail framover. Men vi kan allerede nå avsløre at vi følger opp Jo Sællegs innslag om historien til Drammen havn. I år er det fokus på Drammen havn i dag og på planer for framtiden - det vil assisterende havnedirektør Ivar Vannebo gi oss et innblikk i.

Styrekandidater

Innen årsmøtet vil vår dyktige valgkomité for lengst ha plukket ut kandidater til alle verv. Har du innspill til valgkomiteen, så finner du dem (med kontaktinfo) her. Vi minner ellers om at det når som helst er mulig å melde sin interesse for å bidra på ulike fronter og i ulikt omfang, også uten at man tar på seg et verv for en lengre periode.

Alle medlemmer av Tekna Drammen avdeling er hjertelig velkommen denne kvelden – her spiller det ingen rolle om du har vært mye eller lite engasjert i året som gikk.

Fristen for å melde inn saker er fire uker før årsmøtet, det vil si 12. februar 2020.

Link til årsmøtepapirene i form av agenda, årsberetning og regnskap/budsjett vil bli lagt ut på denne siden to uker før årsmøtet.