27. mars
kl. 09:00–10:30

OBS! NY DATO (det bekreftes at riktig dato er 27. mars)

Meld meg på

Beskrivelse

Hvordan kan kunstig intelligens hjelpe norsk næringsliv til å bli mer effektivt gjennom prediktivt vedlikehold?

ITS Norge arrangerer frokostmøte i samarbeid med den nye næringsklyngen for anvendt AI i Halden; Cluster for Applied AI.

Næringsklygen innen anvendt AI ledes og driftes av Smart Innovation Norway. De drifter og leder NCE-klyngen NCE Smart Energy Markets.

Under frokostmøte skal vi se på hvordan AI kan øke på kompetansen innenfor predikativt vedlikehold og hvordan anvendt AI kan bidra til mer effektiv og bærekraftig utvikling. Det vil også bli muligheter for å møte klyngemedlemmer samt klyngeleder og å lære mer om hva klyngen kan tilby.

Cluster for Applied AI ledes og driftes av Smart Innovation Norway, som også leder den gullsertifiserte klyngen NCE Smart Energy Markets. Klyngens målsetning er å gjøre norsk næringsliv bedre rustet til å ta i bruk kunstig intelligens, gjennom åpen innovasjon, nettverkseffekter og kompetanseutvikling.

Møtet streames – lenke vil bli publisert her. Du trenger ikke å melde deg på for å følge møtet via streaming. Kun påmelding dersom du vil delta fysisk og ønsker frokost.

Finn veien:

Finn frem:

Adresse: Kronprinsens gate 17, 4. etg, rom Studio

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Samferdsel, infrastruktur og areal

Mobilitet 2020

Samferdsel, infrastruktur og areal

Motorvei, jernbane eller begge deler?

12. feb.
kl. 17:00–19:00