14. feb. 2023
kl. 09.00–10.30
Microsoft Teams, Nettbasert

De siste årene har vi samarbeidet og kommunisert på nye måter. Å jobbe mer fra hjemmekontor er den nye hverdagen. Dette webinaret i fjernledelse gir deg noen råd for hvordan du ivaretar den enkelte i styret og i din Tekna-gruppe med fysisk avstand.

Meld meg på

Dette kurset gir deg noen nyttige tips til hvordan du leder din Tekna-gruppe når dere har arbeidssted på ulike steder eller av andre grunner ikke møtes i hverdagen.

På disse 90 minuttene får du

  • Konkrete råd om hvordan du bedre ivaretar både den praktiske og den relasjonelle siden av fjernledelse
  • Tips og råd for struktur og arbeidsmetoder

Kursform

Webinaret legges opp som en kombinasjon av teori og diskusjoner, og vil ha inntil 10 deltakere for best mulig utbytte, interaktivitet og diskusjoner. Du vil få tilsendt en lenke på din e-postadresse som du har oppgitt til Tekna til møtet rett før kurset.

Kursets målgruppe

Tillitsvalgte i alle sektorer.

Kursledere

Det er Assessit som vil holde webinaret på vegne av Tekna. Assessit er et av Skandinavias ledende miljø innen organisasjons- og lederutvikling, executive search og lederrekruttering. Se www.assessit.no for mer informasjon.

  • Stine Jarmund

    Seniorkonsulent, Organisasjons- og lederutvikling

    Assessit AS

    Stine Jarmund er seniorkonsulent i Assessit AS med erfaring fra ulike roller som fasilitator, coach og kommunikasjonsrådgiver. Stine har et sterkt engasjement for å skape positiv endring hos de hun jobber med, enten det er på individ- eller organisasjonsnivå. Hun er lydhør og stiller spørsmål samtidig som hun utfordrer for å motivere til endring. Med sin faglige bakgrunn innen hovedfag psykologi fra NTNU trigges hun av å omgjøre teori til praksis. Hun har tilleggsutdanning innen kommunikasjon og ledelse fra Handelshøyskolen BI.