Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Tema: Helse og biovitenskap

Hva kan vi lære av Frisk Fisk 2025?

Oppdatert: 31. des. 2026 Streaming

Hvordan kan vi løse problemene? Vi tar for oss god eksempler og diskuterer hvilke strukturelle endringer som må til for å bedre fiskehelsen og få ned dødeligheten.

På programmet

  • Systemrevisjon av oppdrettsselskapene
    Margareth Begesen, Mattilsynet
  • Er det mulig å endre produksjonsform?
    Siri Ag, Lerøy
  • Biosikkerhet - case
    Marit Stormoen, NMBU
  • Biosikkerhetsarbeid; Samarbeid, hvordan skal man få det til?
    Barbro Klakegg, Åkerblå
  • Postsmolt strategi
    Ragna Heggebø, Grieg Seafood
  • Hvordan spiller klimaendringene inn på oppdrettsnæringen og hva kan vi gjøre med det?
    Elisabeth Ytteborg, Nofima
  • Panelsamtale:
    Hvilke strukturelle endringer må til for å få til målet om 5 % dødelighet?
    Ledet av Øystein Hage, Sjefredaktør og adm.dir for DN Media Groups Deltagere: Geir Lasse Taranger, Are Nylund, Randi Grøntvedt, Barbo Klakegg