Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Tekna og tilknyttede foreninger

Tekna samarbeider med eksterne fagmiljøer – hovedsakelig fagspisse foreninger innenfor nær sagt alle bransjer.

Foreningene er tilknyttet gjennom avtaler og samarbeidet er først og fremst av faglig karakter. Av og til jobber vi også felles om politiske saker.

Målet med samarbeidet er å gi et gjensidig bredere faglig tilbud til hverandres medlemmer. Kort og godt – synergi i praksis!

Det praktiske samarbeidet gjøres av Teknas avdeling for tilknyttede foreninger. Avdelingen leverer timer og administrative tjenester, og bistår foreningene i aktivitetene deres, bl.a. tilrettelegging av kurs og konferanser.

Ved å inngå avtale med Tekna om tilknytning, frigjøres administrativ tid for styrer, tillitsvalgte og frivillige i de ulike foreningene. Med Tekna sin hjelp gir dette fagmiljøene en unik mulighet til å benytte tiden sin til å fremme faglig aktivitet, politikk og øvrige aktuelle temaer for sin sektor.  

Tekna ønsker å tilknytte seg enda flere relevante, teknisk-naturvitenskapelige fagmiljøer. For mer informasjon, kontakt ansvarlige leder for Tekna foreninger. 

  • Avdelingsleder
    Anders Petterød Halvorsen
    avdelingsleder TTF
    95978395

Teknas tilknyttede foreninger: