Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Hvite skyer på blå himmel

Tema: Bio- og klima

Yara: Karbonregnskap og karbonrapportering

Publisert: 21. feb. 2022 Streaming

Bli kjent med konseptet og definisjonene for karbonregnskapet og lær om "Scope 1, 2 og 3"-utslipp. Yara deler sin kompetanse og forteller hvordan de jobber med utslippsrapportering og avkarbonisering.

I løpet av de siste par årene har de fleste av de største selskapene og EU presentert ambisiøse mål for reduksjon av karbonutslipp.

En god forståelse av egne utslipp og en solid metodikk for karbonregnskap er avgjørende for å identifisere de største bidragsyterne til karbonutslipp og redusere utslippene.

Mangel på tidligere erfaring og etablerte rutiner kan feilaktig føre til at bedrifter fokuserer på mindre viktige utslippsbidragsytere og til en ineffektiv ressursbruk i strategidefinisjonsprosessen for karbonreduksjon.

Les også