Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Tema: Ledelse og utvikling

Valg av selskapsform

Tekst av Ali Ahmed Oppdatert: 10. des. 2020 Streaming

Hvilken selskapsform som er riktig for deg avhenger blant annet av om du skal være ansatt i egen virksomhet, risikoen du ønsker å ta, størrelsen på virksomheten din og antall eiere av virksomheten. I dette foredraget vil du få en praktisk gjennomgang av fordeler og ulemper ved de ulike selskapsformene.

Dette foredraget er i regi av Tekna Egen bedrift og passer for deg som vurderer å starte egen virksomhet.

Vi har fått med oss Ole Gjems-Onstad, professor i skatterett ved Institutt for rettsvitenskap og styring på Handelshøyskolen BI.

Gjems-Onstad skal fortelle om fordeler og ulemper, blant annet skattekonsekvenser, ved valg av de ulike organisasjonsformene. I tillegg til å være professor er Ole Gjems-Onstad en anerkjent forfatter og medforfatter av nær femti fagbøker, blant annet fagbøkene Valg av selskapsform, Lærebok i merverdiavgift og Norsk bedriftsskatterett.

Kl. 18.00 - Foredrag om fordeler og ulemper ved ulike selskapsformer

Kl. 18.45 - Q&A - mulighet til å stille spørsmål til foredragsholderen

Kl. 19:00 - Mulighet for å ha 1:1 samtale med en mentor i Tekna Egen Bedrift

Driver du egen bedrift eller har planer om å gjøre det?

Tekna egen bedrift arrangerer webinarer og seminarer og gir deg nyttige tips og kunnskap. Nettverket er kun for medlemmer, og det er gratis og helt uforpliktende å være med.

Les også